Projecten

Terug

GSA Netwerk

screenshot van het project
Opdrachtgever
COC Nederland
Team
OCCHIO, Corneel Online, Buro RuSt
Tools
WordPress
Opgeleverd
2016
Bezoek website

In opdracht van COC Nederland is een nieuwe website ontwikkeld voor het GSA Netwerk. De letters GSA staan voor Gay-Straight Alliance of Gender and Sexuality Alliance: een verbond tussen allerlei seksuele oriëntaties, gender identiteiten en gender expressies. De GSA is een groep scholieren die vindt dat iedereen op hun school de vrijheid heeft te kunnen zijn wie ze zijn, zonder zich daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden.

Op de nieuwe website staan alle GSA's op de kaart en kunnen scholieren en docenten een account aanmaken. Verder kunnen in de gratis webshop actiematerialen besteld worden.

Buro RuSt heeft het unieke website-ontwerp geleverd. Ik heb als freelancer een groot deel van dit project voor mijn rekening genomen. De website biedt de mogelijkheid om een account aan te maken. Met dit account kan je je aansluiten bij een GSA en met de juiste rol kan je deze ook beheren op de website. Verder is een shop toegevoegd om actiematerialen te bestellen. Ook biedt de website veel nuttige informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl