Projecten

Terug

GoodFoodClub

screenshot van het project
Opdrachtgever
GoodFoodCLub
Team
BuroJan, Corneel Online
Tools
WordPress
Opgeleverd
2019
Bezoek website

Op de GoodFoodClub vind je alle informatie over gezond, lokaal en duurzaam eten. Plus alle duurzame adresjes bij jou in de buurt. Zoals biologische boeren met landwinkels, plekken waar je onbespoten groenten en fruit kunt kopen en restaurants die werken met eerlijke lokale producten.

Initiatief van de Natuur en Milieufederaties

De GoodFoodClub is een initiatief van de Natuur en Milieufederaties. Met dit initiatief willen ze het aandeel duurzaam en lokaal voedsel vergroten en iedereen ondersteunen die zich hiervoor inzet. Van duurzame boeren tot eethuizen die koken met verspilde groenten.

Jan Hoving van BuroJan heeft deze zeer overzichtelijke, informatieve en aantrekkelijke website ontworpen. Corneel Online heeft er een goed werkende website van gemaakt met een paar opvallende features.

Een quiz over duurzaamheid

Zo kan je als bezoeker een quiz spelen om je kennis te testen op het gebied van duurzaamheid. En vind je het leuk om deze vragen te beantwoorden? In dat geval kan je je opgeven voor de mailinglijst en ontvang je iedere week nieuwe vragen.

Veel aandacht voor lokale aanbieders

Op de website is veel informatie te vinden over lokale aanbieders van duurzaam voedsel. De lijst is enorm gegroeid en er is altijd iemand in jouw regio te vinden.

Verschillende thema's rondom duurzaamheid

De website behandelt verschillende thema's rondom duurzaamheid, waaronder de hoofdthema's duurzaam, lokaal en community.

Op deze manier is het echt een website voor en door bewuste mensen die gezond en lekker willen eten met lokaal en duurzaam geproduceerd voedsel en aanbieders van al dat lekkers.

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl