Projecten

Terug

De Atleetfabriek

screenshot van het project
Opdrachtgever
De Atleetfabriek
Team
Corneel Online, Kirsten Fabels
Tools
Vue.js, Nuxt, Prismic, Netlify
Opgeleverd
2021
Bezoek website

De Atleetfabriek ontwikkelt tailormade vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven en hun medewerkers. Werken en leven is topsport. De Atleetfabriek helpt iedereen – uit alle lagen van de organisatie – het beste uit zichzelf te halen; zowel zakelijk als privé.

De opdracht

Het voornaamste doel van dit project is om een website te realiseren met een uitstraling die past bij het bedrijf. De Atleetfabriek wil graag met hun website focussen op haar brand en merkwaarden, en de professionaliteit en uitstraling daarvan naar een hoger niveau tillen.

Een vitale website

Bij een bedrijf dat de vitaliteit bevordert hoort natuurlijk een vitale website die vlot reageert en met een moderne, eigentijdse uitstraling. Kirsten Fabels heeft een nieuwe website ontwerp gemaakt waarin veel herbruikbare paginasecties worden toegepast. Hiermee heeft de opdrachtgever veel vrijheid om met deze "blokken" hun pagina's naar eigen smaak in te richten.

Bij een bedrijf dat de vitaliteit bevordert hoort natuurlijk een vitale website die vlot reageert en met een moderne, eigentijdse uitstraling.

CMS met page builder

Voor dit project is Prismic gekozen als CMS. Prismic heeft een hele fijne oplossing voor het werken met herbruikbare blokken: Prismic Slice Machine. In dit blogartikel wordt verder ingegaan op de ins en outs van deze werkwijze. Het resultaat is een CMS met een prettige workflow, waarmee de opdrachtgever makkelijk kan werken.

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl