Projecten

Terug

Bert Teunissen

screenshot van het project
Opdrachtgever
Bert Teunissen
Team
Corneel Online, Kirsten Fabels
Tools
WordPress
Opgeleverd
2021
Bezoek website

Bert Teunissen is een Nederlandse fotograaf, geboren in 1959. Hij kocht zijn eerste camera in 1974, bouwde zijn eigen donkere kamer in 1976 en werd fulltime fotograaf in 1984. Tijdens een lange en succesvolle carrière in commerciële en reclamefotografie bereikte Bert ook het stadium van internationale erkenning met zijn persoonlijke projecten.

Domestic Landscapes

Bert Teunissen heeft sinds 1996 Europese huizen die vóór de Tweede Wereldoorlog zijn gebouwd en hun bewoners vastgelegd in zijn boek Domestic Landscapes: A Portrait of Europeans at Home. Teunissen heeft huizen gefotografeerd die gebouwd waren voordat elektriciteit gebruikelijk was om een snel verdwijnend deel van het West-Europese leven en cultuur te behouden. Later voegde hij afbeeldingen uit Japan toe aan zijn project.

Een nieuwe website

Op de nieuwe website staat uiteraard het werk van Bert Teunissen centraal. Onder Work zijn de projecten te zien met veel beeldmateriaal. Met name het project Domestic Landscapes bevat een indrukwekkende hoeveelheid landen en bijbehorende beelden.

Elk land bevat een collectie foto's die elk op op groter formaat te bezichtigen zijn.

Fotoboeken

Bert Teunissen heeft ook verschillende fotoboeken gepubliceerd. Op pagina Books is een overzicht van de boeken te vinden. Van elk boek kunnen online een aantal pagina's worden bekeken in een slideshow.

Fris ontwerp

Verder is er op deze website ruimte voor algemene informatie over Bert Teunissen. Bert Teunissen is beslist geen doorsnee fotograaf en het was dan ook belangrijk dat de website geen doorsnee fotografieportfolio zou worden. Dankzij het frisse ontwerp van Kirsten Fabels is deze opzet prima geslaagd.

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl