Projecten

Terug

Acteursbureau Kapok

screenshot van het project
Opdrachtgever
Acteursbureau Kapok
Team
Corneel Online, Kirsten Fabels
Tools
ProcessWire
Opgeleverd
2021
Bezoek website

Acteursbureau Kapok uit Amsterdam is gespecialiseerd in trainingsacteren. Kapok zet acteurs in bij trainingen, veranderprocessen, dagvoorzitterschap, personeelsbijeenkomsten, themadagen en bedrijfsfilms om er maar een paar te noemen.

Creativiteit ten top

Kapok is zelf voortgekomen uit de theaterwereld. Het team op kantoor in Amsterdam bestaat uit een groep hele aardige en creatieve mensen die weten wat ze willen. En dat is terug te zien aan de website! Ik kan me niet herinneren dat ik in mijn loopbaan zo'n kleurrijke website heb opgeleverd met zoveel verschillende templates en pagina-onderdelen.

Het proces

Dit project is weer een mooie samenwerking geweest met ontwerper Kirsten Fabels. Bij aanvang van het project heeft Kirsten een paar strategiesessies begeleid. De uitkomst van die sessies waren de basis voor het nieuwe website ontwerp. Dit onderwerp is vervolgens omgezet in een goed werkende website. Op verzoek van de opdrachtgever zelf is ProcessWire als CMS gebruikt en dat paste erg goed bij dit project, omdat het heel geschikt is om losse componenten te bouwen die kunnen worden ingezet bij de opbouw van de verschillende pagina's.

Het ontwerp

Kirsten moest behoorlijk aan de bak voor dit project. Ze heeft dan ook een hele goede basis gelegd met haar website ontwerp. Maar Kapok zelf heeft zich ook niet onbetuigd gelaten; veel van de afbeeldingen die je op de website ziet zijn door Kapok zelf gemaakt en toegevoegd!

Enkele voorbeelden

Om een goede indruk van de website te krijgen zou ik je willen aanraden om deze te bezoeken. Maar hier alvast een paar voorbeelden uit de hoofdsecties van de website.

Trainingsacteurs

Skillslab

Bedrijfstheater

Academy

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl