QST Safe Skies WordPress website

QST Safe Skies is een advies- en trainingsorganisatie met ervaring in organisaties die opereren in een hoogrisico-omgeving, zoals luchtvaart en gezondheidszorg. In dergelijke organisatie is het verkleinen of het laag houden van schade- of letselrisico’s van groot belang.

Opdrachtgever
QST Safe Skies
Soort project
Website
Ontwerp
Corneel Online
Uitgevoerd door
Corneel Online
Techniek
WordPress, Sass, Bootstrap, HTML 5
Opgeleverd
2014
Website
Bezoek de website

Fred Bleeker en zijn team richten zich binnen (operationele) teams op het veranderen van de teamdynamiek, de werkomgeving en de waarden en overtuigingen van medewerkers. Hiervoor gebruiken ze o.a. een transformatiescan, trainingen, workshops, simulaties en het samen met de opdrachtgever creëren van een veranderbeleid en -structuur. Verder adviseren en trainen ze organisaties op het vlak van veiligheid-, risico- en reputatiemanagement.

De vorige website van QST Safe Skies dateerde alweer uit 2008 en in de tussentijd is er een en ander veranderd. Waar destijds de luchtvaart de voornaamste doelgroep was is dat nu de gezondheidszorg geworden. Verder was de techniek ook enigszins verouderd. Voor de nieuwe website is gekozen voor een lichte, zakelijke uitstraling op basis van een robuust CMS. Dat is WordPress geworden, vanwege de veelzijdigheid en gebruiksgemak. Het resultaat is een website waarop QST Safe Skies zich op een frisse en eigentijdse manier presenteert.

Marco voelt de omstandigheden en de cultuur van het bedrijf waarmee hij werkt goed aan en is erg sterk in het vertalen hiervan naar web content. Het is een plezier om met hem te werken.

Fred Bleeker – QST Safe Skies