Pedicurepraktijk Het Voetstuk Responsive Website

Annelies Neele is een gediplomeerd Medisch Pedicure en eigenaar van Pedicurepraktijk Het Voetstuk in Sint Philipsland in de gemeente Tholen met een praktijk aan huis in St. Philipsland en bij Quist schoenmode in Tholen. Ze wilde graag een website met een luxe, moderne uitstraling waarin informatie te vinden is over de praktijk, de behandelingen, prijzen, voetproblemen en niet te vergeten over Annelies zelf. De website moet uiteraard eenvoudig zelf te beheren zijn.

Opdrachtgever
Pedicurepraktijk Het Voetstuk
Soort project
Website
Ontwerp
Corneel Online
Uitgevoerd door
Corneel Online
Techniek
WordPress, Sass, Bootstrap, HTML 5, jQuery
Opgeleverd
2016
Website
Bezoek de website

De vorige website was aan vervanging toe. Deze keer is gekozen voor WordPress als CMS en de website is uiteraard responsive, waardoor deze voor alle apparaten geschikt is. Je kan nu dus ook met je smartphone een afspraak maken!

Marco heeft een zeer mooie website voor mijn pedicurepraktijk gemaakt. Al snel na de lancering van mijn website kwamen de eerste reacties binnen en die waren vol lof over het uiterlijk en de informatie op de website. Nog steeds als ik gebeld word door nieuwe klanten maken ze er altijd een opmerking over.

Annelies Neele – Pedicurepraktijk Het Voetstuk