NewBility

NewBility is een nieuw adviesbureau gericht op vernieuwing in mobiliteit. Ze bedenken oplossingen voor personenvervoer waar de reiziger én de opdrachtgever blij van worden. NewBility is een bureau dat geen dikke rapporten schrijft, maar met pragmatische en werkelijk bruikbare adviezen komt. Oprichter Florien Molendijk bereikt dit met een energieke en directe aanpak.

Opdrachtgever
NewBility
Soort project
Website, Fotografie
Ontwerp
100% Hilde / Corneel Online
Uitgevoerd door
Corneel Online
Techniek
WordPress, Sass, Bootstrap, HTML 5, Photoshop
Opgeleverd
2016
Website
Bezoek de website

Hilde Leusink van 100% Hilde heeft een frisse energieke huissstijl gecreëerd. Corneel heeft dat als basis gebruikt voor het website ontwerp. Voor de bouw van de responsive website is gekozen voor WordPress als CMS. Verder heeft Corneel in een studio de fotografie van de bedrijfsportretten gedaan.

Zonder veel uitleg heeft Marco begrepen welke uitstraling het beste past bij de website voor NewBility. Met een ongelooflijke mooi resultaat: een kloppend plaatje. Ik heb veel complimenten gekregen over de professionele uitstraling van de site. De samenwerking van Marco met 100%Hilde als artdirector geeft gegarandeerd succes. En niet te vergeten Marco’s vaardigheden als fotograaf! Kortom, Corneel Online biedt alle service voor een snelle en professionele bouw van een identiteit op internet.

Florien Molendijk – NewBility