Jepp! Promotional Products

Jepp! Promotional Products maakt premiums, giveaways en promotieartikelen en dat doen ze al ruim 16 jaar. Ze weten precies wat er te koop is. Er zijn enorm veel promotieproducten en relatiegeschenken om uit te kiezen. Bij Jepp! kennen ze het assortiment door en door en we weten waar de kwaliteit te halen is. Op de nieuwe website wilden we vooral laten zien welke mooie producten Jepp! levert en welke aanpak ze daarbij hanteren.

Opdrachtgever
Jepp! Promotional Products
Soort project
Website, Fotografie
Ontwerp
Corneel Online
Uitgevoerd door
Corneel Online
Techniek
WordPress, Sass, Bootstrap, HTML 5, Photoshop
Opgeleverd
2016
Website
Bezoek de website

Het succes van Jepp! is vooral te danken aan de persoonlijke benadering van Niels Weiland. Daarom wilden we naast alle mooie producten ook Niels prominent op de website laten zien. Het is tenslotte een hele persoonlijke business. Corneel heeft de portretten van Niels gemaakt en de schitterende productfoto’s zijn gemaakt door Frank Nagtegaal Fotografie. Het resultaat is een mooie frisse responsive website.

Marco heeft mijn website gemaakt en heeft dat op een zeer professionele, creatieve en informele manier gedaan. Hij denkt steeds 2 stappen vooruit, werkt pro-actief en is erg flexibel. Het resultaat mag er zijn. Echt een aanrader!

Niels Weiland – Jepp! Promotional Products