Dierenkliniek Kenaupark

Al sinds 1938 is deze dierenkliniek voor gezelschapsdieren – beter bekend als Dierenkliniek Kenaupark – gevestigd aan het Kenaupark in Haarlem. Vanaf 1994 is Drs. J.W. Baljet jr., de beherende dierenarts. De kliniek heeft sinds het begin drastische veranderingen ondergaan, maar ondanks deze modernisering proeft men toch nog steeds de geschiedenis, wat nog eens wordt versterkt door de prachtige ligging aan het park.

Opdrachtgever
Dierenkliniek Kenaupark
Soort project
Website
Ontwerp
Ingeborg Rosenberg
Uitgevoerd door
Corneel Online
Techniek
CSS, XHTML, Photohop, jQuery, CMS Made Simple
Opgeleverd
2011

Wat ook een verandering moest ondergaan was de website. Grafisch ontwerper Ingeborg Rosenberg heeft een nieuwe eigentijdse huisstijl ontwikkeld voor de dierenkliniek. Samen hebben we dit uitgewerkt tot een frisse nieuwe website.

Wat deze website kenmerkt is dat er heel veel content op staat. Dierenkliniek Kenaupark heeft veel kennis in huis en deze kennis delen ze graag met hun bezoekers. En als dat niet genoeg is is er nog de nieuwsbrief en de nieuwspagina. Dit alles is aangevuld met werk van fotograaf Ron de Gruyl. Hij heeft de portretten gemaakt van de medewerkers en foto’s van de binnen- en buitenkant van het pand.