Over Corneel

Ik ben Marco Verheul, web developer bij Corneel Online, mijn Haarlemse webbureau. Ik ontwikkel doordachte (mobiele) websites en webapplicaties zoals het hoort: snel, clean, functioneel, vindbaar, veilig en 100% maatwerk.

Mijn focus ligt voornamelijk op het werken met JAMstack, een ontwikkelmethode die bijdraagt aan lichte, snelle en veilige websites. Daar worden zowel opdrachtgevers als web developers heel blij van.

Ik werk rechtstreeks voor opdrachtgevers, maar je kan me ook op freelance basis inhuren.

Verder kennismaken?
foto van Marco Verheul

Missie & visie

Als web developer richt ik me vooral op organisaties die een echte toegevoegde waarde willen bieden op het gebied van duurzaamheid, cultuur en maatschappelijke betrokkenheid. Kort gezegd: organisaties (stichting of bedrijf) voor wie de boodschap of de beleving leidend is en niet alleen de winst. Daar wordt de wereld een beetje gelukkiger van en ik ook.

Team Corneel

Corneel Online is mijn eenmanszaak. Dat wil niet zeggen dat ik alles zelf doe. Ik heb een ijzersterk netwerk van webprofessionals bestaande uit designers, marketeers, tekstschrijvers, projectmanagers, fotografen, videomakers en SEO specialisten. Stuk voor stuk persoonlijkheden waar ik graag mee samenwerk. Je krijgt mij aan de telefoon, maar ik breng iedereen mee die we nodig hebben om van jouw project een succes te maken!

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl