Vindbaar op het web

Vraag elk bedrijf of organisatie wat ze het allerbelangrijkst vinden aan een website en het antwoord zal zijn: vindbaar zijn op het web! Leuk natuurlijk zo’n mooie website, maar wat als ze je niet vinden…

Ik wil gevonden worden. Punt!

Corneel Online zorgt dat je gevonden wordt. Door de juiste moderne technieken en structuur toe te passen kan de website uitstekend door zoekmachines geïndexeerd worden. En door gebruik te maken slimme plugins in het CMS kan voor iedere afzonderlijke pagina ingesteld worden welke zoekwoorden het meest geschikt zijn.

En als dat allemaal niet genoeg is? Dan kan ik specialisten in mijn netwerk inschakelen op het gebied van SEO (Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie) en/of Social Media Marekting, om zo met een uitgekiende strategie tot een goed resultaat te komen.

Heb je het idee dat jou website niet goed gevonden wordt? Vraag dan een SEO scan aan.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) en zoekterm(en).

De plugin Yoast SEO voor WordPress helpt je de vindbaarheid te optimaliseren met handige tips.

Social media

Een uitgekiende social media strategie kan er ook voor zorgen dat steeds meer bezoekers jouw website weten te vinden. Door slim gebruik te maken verschillende social media kan je veel aandacht genereren. En hoe meer er vanaf andere sites naar jouw website gelinkt wordt, des te beter dat voor je vindbaarheid is. Je ziet niet alleen het bezoekersaantal stijgen, zoekmachines zijn er gek op!

Seo scan

Heb je het idee dat jou website niet goed gevonden wordt? Vraag dan een SEO scan aan. De website wordt dan volledig gescand en je ontvangt een rapport met aanbevelingen om de vindbaarheid te verbeteren.

Vraag de SEO scan aan