Advies en ondersteuning

Soms heb je een hoop goede ideeën maar kan je wel wat advies en ondersteuning gebruiken om deze verder uit te werken. Of wil je iets waarvan je niet zeker weet of het kan. Ik denk graag met je mee. Goede ideeën komen niet altijd ineens. Het kan dus zeer lonend zijn om eerst alles eens goed door te nemen en een concept of prototype uit te werken. Om daarna de volgende stap te nemen.

AVG proof

Is je website al AVG proof? De impact van de AVG hangt helemaal af van jouw type business. Maar voor ieder bedrijf, stichting of vereniging geldt dat je zeer waarschijnlijk persoonsgegevens verwerkt en daarmee een privacyverklaring op je website wil plaatsen.

Heb je een contactformulier of andere formulieren op je website? Dan is het aanvragen van een SSL certificaat een must. Je website draait dan onder https en daarmee wordt alle verkeer tussen de webserver en de browser van jouw bezoekers beveiligd met encryptie.

En gebruik je zogenaamde third party cookies om klantgegevens te verzamelen? Dan is een cookiemelding verplicht.

Vindbaarheid verbeteren

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren? Vraag dan een SEO scan aan. Hiermee wordt de hele website gescand en ontvang je een rapport met aanbevelingen om de vindbaarheid te verbeteren.

Brainstormen

Soms weet je dat je iets wil, maar niet precies wat en hoe. In zo’n geval kan een brainstorm-sessie wonderen doen.

Second opinion

Wil je een second opinion of een evaluatie? Ook dat kan.

Koffie dan maar?

Een keer en kop koffie drinken kan sowieso geen kwaad. Dus kan je een beetje hulp gebruiken? Laat het weten.

Ja koffie!