Diensten

Wat ik doe

Corneel Online brengt jouw ideeën tot leven. Met een team van webprofessionals ontwikkel ik doordachte (mobiele) websites en webapplicaties die laten zien wie jij bent en waar jij voor staat.

Web development

Corneel Online ontwikkelt moderne en robuuste maatwerk websites en webapplicaties waar jij het verschil mee maakt.

Webdesign

Met mijn netwerk van webdesigners zorgen we voor een uniek ontwerp dat precies past bij jouw project, jouw organisatie en jouw persoonlijkheid.

Vindbaarheid / SEO

Websites van Corneel Online zijn goed vindbaar. En met een netwerk van marketeers zetten we als het nodig is net een stap verder.

Mobile first

Meer dan de helft van alle bezoekers van een website doen dat met hun telefoon. Het is daarom essentieel dat jouw website of applicatie perfect werkt op mobiele devices.

Content management

Met een robuust content management systeem blijf je de baas over je eigen content. Corneel Online helpt je de juiste keuze te maken.

Advies en ondersteuning

Heb je plannen en wil je weten wat er mogelijk is? Of welke aanpak voor jouw project het meest geschikt is? Corneel Online denkt graag met je mee.

control room

Hoe ik het doe

1

Doelen van het project bepalen

Wat heb je nodig? Welke factoren zijn bepalend het succes van het project? Is er al een ontwerp? Of een marketing strategie? We zorgen eerst dat het doel van het project glashelder is en dat we precies weten wat er nodig is om er een succes van te maken.

2

De juiste tools uitzoeken

De volgende stap is om de juiste tools uit te zoeken voor de uitvoering van het project. Het doel van het project bepaalt de keuze voor de technologie die toegepast wordt. We nemen de mogelijkheden door en wegen de voor- en nadelen af om tot het beste eindresultaat te komen.

3

Aan de slag

Nadat het doel van het project helder is en de juiste tools zijn geselecteerd gaan we aan de slag. Tijdens de uitvoering van het project blijf je als opdrachtgever nauw betrokken en wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang.

4

Testen en opleveren

Als het project technisch klaar is wordt dit op een demo server beschikbaar gesteld, zodat er getest kan worden. En als alles 100% in orde is wordt het project gelanceerd.

5

Geen reden om afscheid te nemen

De oplevering markeert het einde van het project, maar ook het begin van een mooie samenwerking. Na lancering komt de website of app pas echt tot leven. Denk hierbij aan onderhoud, nazorg, doorontwikkelen en verdere optimalisatie.

Wat houdt je bezig?

Heb jij een interessant project?
En wil je erover praten?

Of je nou een starter bent of een doorgewinterd bedrijf, ik hoor het graag als je een leuke uitdaging voor me hebt.

Marco Verheul
T. 06 2846 1106
E. marco@corneelonline.nl